Köpvillkor & infoNordic Store Supply AB (556774-5178) bedriver verksamheten för Bluapple.se. Nedanstående köpevillkor gäller vid beställning från vår webbplats bluapple.se.
Säkerhet

För att öka våra kunders trygghet vid köp har vi infört följande rutiner för att öka säkerheten vid köp:

- Kunduppgifter sparas endast till nödvändig hantering av order.
- Säkra och flexibla betalningsmetoder via KLARNA.
- För att handla hos oss skall man vara över 18år.Priser 
Alla priser anges i svenka kronor (SEK) inklusive moms.


Betalningsvillkor

Klarna Checkout

- Faktura

- Kortbetalning

- Direktbetalning

- Delbetalning

 

Leverans
Alla produkter som visas på bluapple.se finns normalt i lager för omgående leverans. Vi reserverar oss dock för slutförsäljning samt för eventuell restnotering hos våra leverantörer.

Om en vara blir restnoterad, innebär detta en försening i din beställning och om du då väljer att avbeställa den via vår kundtjänst så tas inga avgifter ut.

 

Transport
Vi skickar normalt våra leveranser med Posten eller Schenker. Om varan skadats under transporten skall du meddela vår Kundtjänst snarast.

Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du ekonomiskt ansvarig, detta gäller dock inte om du skickar en reklamation eller felexpedition tillbaka till oss.

 

Fraktkostnad
Vi vill att det skall vara smidigt för våra kunder att handla hos oss och därför ingår alltid fraktkostnaden i varans pris. Ingen fraktkostnad tillkommer.Erbjudanden
Erbjudanden gäller så långt lagret räcker eller tills slutdatum. Erbjudanden utan ett tydligt slutdatum gäller så långt lagret räcker.

 

Orderbekräftelse
Vid beställning skickar vi dig en orderbekräftelse via e-post med information om din beställning. Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser bra ut, skulle det vara något du undrar över så tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

 

Leveranstid
Normal leveranstid är 1-2 arbetsdagar. För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på 249 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur.

Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för lagerhållning hos våra leverantörer.

 

Ångerrätt och retur

Din ångerrätt gäller under 14 dagar från dagen då du mottog varan. Om du vill nyttja ångerrätten för beställd vara skall du kontakta kundtjänst via kontaktformuläret eller på
telefon 010-10 12 460 senast 14 dagar från det att du mottog varan. Varan måste vara i originalskick, det vill säga oanvänd. Returfrakten betalar kunden själv. När varan levererats tillbaka till oss kommer vi inom 14 dagar att betala tillbaka det du betalt för varan.


Reklamation

Är du inte nöjd med en vara du köpt hos oss ber vi dig att kontakta vår kundtjänst via kontaktformuläret eller på telefon 010-10 12 460 så snart som möjligt. Sker reklamationen senast 6 månader från köpdatum byter vi ut varan eller ersätter dig med en ny. 
Vid reklamation står kunden för kostnaden av returfrakten.


Privat Policy

När du lägger en beställning och registrerar dig som kund godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.